15 oktober 2009

Kom igen nu!

Ni är ju nästan 200 UNIKA läsare som klickar in här 4-500 ggr per dag! Ändå är det så dåligt med kommentarer. Ni kan väl inte mena att jag skriver och visar precis det ni vill se och veta?:) Kom igen nu, kom med åsikter, synpunkter, frågor eller lämna bara ett litet fotspår. Har du en egen blogg får du gärna lämna adressen så jag och andra läsare kan besöka dig och ditt krypin.

Skärpning :)

5 kommentarer:

  1. någon gång strax efter jul i fjol hamnade jag på din blogg av en slump, och blev fast! sedan dess har jag läst din blogg varje dag, ibland flera gånger om dagen!;) jag har själv en son som snart är fem månaderoch en dotter som är strax över två år och tycker det är kul och läsa om vad ni gör på dagarna. jag älskar din blogg!// malin

    SvaraRadera
  2. det enda jag har en åsikt om är din son viggo! han är så himla söt ida.. du måste ju vara hur stolt som helst över din familj!

    gillarej :)

    hihi/Lisa såklart

    SvaraRadera
  3. En av alla 200 är ju jag :)
    Blev lite full i skratt när jag nyss läste ditt förra inlägg, om att ta vara på varje minut - jag har precis suttit och skrivit samma sak på min blogg :)
    Häftig header du har nu förresten!
    /Thérése

    SvaraRadera
  4. Ärligt talat så är det ju få grejer som man ens kan kommentera i dina inlägg, det är ju som aldrig ställningstagande eller något, mest självklarheter m.m. Men det är en bra blogg!

    SvaraRadera
  5. Anonym: Det är just därför jag ber er komma med åsikter om vad ni vill veta/se/läsa. Det måste ju finnas någonting du/ni skulle vilja veta lite mer om, eller ett ämne ni skulle vilja att jag skrev lite mer om :)

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)