17 oktober 2009

HÄRLIGA Lördagsmorgon!

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott, det har inte jag! Men det beror inte på att Viggo inte har sovit, för det har han. Men han har haft så mycket snor i näsan så han knappt kan andas. Då sover man inte så tryggt. Nu när han är uppe och leker märker man inte av det, bara när han ligger ner (förutom att det rinner en massa nu).

Har ni några tips på hur man kan göra det lite lättare för dem när det blir såhär? Sofia tipsade tidigare om en "NäsFrida" men sannolikheten att vi ens skulle få in den i Viggos näsa är minimal.
Vi får hoppas att det mesta rinner ut under dagen så det blir lättare för honom inatt.

Här hemma tvättas det för fullt, kl 14 ska vi kika på innebandy och innan dess skall jag lämna tillbaka en jacka och eventuellt köpa ett par svarta snygga stövlar (regnstövlar). Ikväll blir det nog en film, med eller utan sällskap.

5 kommentarer:

  1. Hej Ida!!!
    Inatt fick Leo ligga i spjälis, jag hade lagt nåra saker under benen på spjälisen så han kom upp med huvudet. han sov hela natten!!
    ett himla bra tips!

    SvaraRadera
  2. åh dom svarta stövlarna med rosa snören och rosa där inne? dom är fina :)

    SvaraRadera
  3. näsfridan stoppar man inte in i näsan utan sätter den tätt emot på utsidan. det är det ända som hjälper på Edvin.//malin

    SvaraRadera
  4. Gör så att hans huvud inte ligger spikrakt undernatten utan att det lutar lite så att näsan inte bilr helt igentäppt som den blir när man ligger ner. Typ stääll sängen på några böcker vid huvudet, svårt att förklara men det hjälpte på min lillasyster.
    // 14årig Umetjej :D

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket för alla tips!

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)