6 november 2009

Ja eller nej?

Stefan hörde på nyheterna att de tydligen skall vaccinera alla barn mellan 6 månader och 3 år. Vet inte vad jag tycker om det?

Världsledande forskare varnar för att konserveringsmedlet tiomersal i vaccinet innehåller etylkvicksilver som skadar hjärnans celler, särskilt när det gäller foster och barn: http://www.amalgamskadefonden.se/default.asp?id_Page=188 "Vi har nu sänt in den nya alarmerande forskningsrapporten till cheferna på både Socialstyrelsen och Läkemedelsverket för kännedom. Därför kan ingen av myndigheterna i efterhand komma undan med påståendet att de inte kände till riskerna med tiomersal."

1 kommentar:

  1. JAG tror att det går att hitta ungefär lika många artiklar som är emot som är för vaccinationen.

    Varför JAG inte blir så "skrämd" av just denna är:
    1. Vaccin och att det ska vara adhd/autism biverkningar har varit på tapeten i många år, och är i bla USA ett hett ämne. Läste en artikel senast i veckan att forskare nu backar, och menar på att det var tvärtom effekter.
    Dessutom är det såna "sjukdomar" som man är rädd för pga vaccin så borde man inte vaccinera barnen alls, inte de vi gett dom hittills heller, för det är just såna vaccinationer som varit i diskussionerna.
    2. I slutet på artikeln vill organisationen att du skänker pengar, det känns som att dom är väldigt aggressiva i sin framtoning och vill passa på att tjäna in pengar till sin amalgamkampanj.
    3. Ett av orden dom använde var att bieffekter kunde komma på de barn som "kan vara genetisk känsliga". Dvs, inte alla, utan vädligt flummig, kan och OM man är känslig. Inte ATT.

    Men som sagt, man får läsa på från alla olika synvinklar och ta ett beslut, inget är fel vad man än väljer.
    Jag kommer välja vaccination. =)
    Förlåt för världens längsta kommentar ;)

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)