13 april 2009

Lite uppdatering

Igår var det en fullspäckad dag, den började med att vi klev upp vid 6 tiden då Viggo precis ätit klart. Jag gick efter en stund och la mig i soffan för att vila medan Stefan och Viggo myste. Jag somnade naturligtvis och när jag vaknade sedan upptäckte jag att hela lägenheten var städad!:)

Vid lunchtid kom familjen Andersson/Lindqvist hit för att spana in vår guldklimp (och för att träffa oss såklart..hihi). Vi fikade och spelade lite tv spel. Nino och Viggo kommer bli ett riktigt radarpar!:) Vi gillar er!


NINO & VIGGO

Precis när det första besöket var påväg att åka kom det andra, Stefans Farmor och Gunnar! De fick mysa lite med Viggo och prata lite med oss :)

När de sedan begett sig satt vi här hemma alldeles själva och visste inte vad vi skulle göra, så vi bestämde oss för att gå den första barnvagns-promenaden. NATURLIGTVIS är det dokumenterat!:) Vi gick förbi Farmor och Farfar där vi blev bjudna på middag, vilken tur vi har som har såååå fina mor och farföräldrar till våran älskling!



Vid 8 tiden traskade vi hem och la oss i soffan där vi somnade alla 3. Vid 22:30 kom moster Hanna och Adde (som även är guldklimpens gudpäron) förbi för att kika på honom första gången. Kan inte tro annat än att de tycker han är finast:) När de åkte hem fick Viggo lite mat innan vi somnade. Han har varit jättesnäll inatt, vaknade nyss för lite käk. Nu ligger han och pappa i sängen och myser till carolas vaggvisor. KÄRLEK!!!!

6 kommentarer:

  1. åååh äntligen hemma och kan läsa din blogg igen :)

    vilka fina bilder ni tagit :)



    vi tänkte kanske komma och hälsa på viggo idag, om ni orkar med det? :) har längtat såå mycket efter att få träffa han igen :) har nog inte pratat om så mycket än han i helgen ;)

    SvaraRadera
  2. Så fint!! och så söta grabbar. samma pose och allt :)

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig uppdatering och HÄRLIGA bilder!
    Så glada för eran skull.

    Vi får komma förbi och gratta er personligen när ni kommit in i rutinerna och allt lugnat ner sig. :)
    Många kramar

    SvaraRadera
  4. Hej!:)

    Jo, Ebbe är högst upp på min lista, men Jonas är inte så sugen på det..
    Skönt att ni gjort bort namnet iafl!

    Va mysigt med promenad! Jättefina bilder!

    Och Nino o Viggo ser ut att ha det mysigt tillsammans! :)

    SvaraRadera
  5. Johanna och erik från fjällen2009-04-13 16:21

    Viggo är superfin, grattis, ni är toppen föräldrar:)

    SvaraRadera
  6. Grattis! Vilken söt liten guldklimp som har kommit till er. Ha det så bra. Kram Eliza

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)