18 september 2012

Trademax

Nu är jag i planerartagen igen inför flytten. Har börjat fundera över utemöbler nu när vi har två altaner att "fylla", altanen på framsidan och sedan soldäcket på baksidan. Stefan är inne på att ha en loungegrupp/soffa på soldäcket då det är tak + kvällssol där, och istället ha en matgrupp på framsidan. Jag hade först en annan plan för soldäcket men jag börjar bli mer och mer intresserad av en mysig, stor loungesoffa med härliga kuddar.

Satt och kikade runt på olika sidor på nätet då jag plötsligt kom in på Trademax där jag hittade supermycket fint, mycket bra priser dessutom! Dessa två är mina favoriter hittills, matgruppen "Lidingö"och loungesoffan "Samet". Soffan finns i flera olika konstellationer.

Här ser ni matgruppen "Lidingö" med plats för 8 personer
"Samet", soffa i konstrotting


Förutom utemöbler finns det även möbler för inomhusbruk, soffor, lampor och mattor. HÄR kan ni kika in, kanske kan ni fynda till nästa sommar?=)

4 kommentarer:

 1. Vi har ju precis köpt båda dessa möbelgrupper och är jättenöjda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej är det sant?!:) hihi så kul!:) tog ni vitt tyg också?

   Radera
  2. Det vita tyget ingår (vi köpte Samet) och så kan man köpa till grått eller svart. Det ska vi göra eftersom det vita snarare var gult. Tyvärr. Det blev iaf inte snyggt mot vårt vita hus.

   Radera
 2. Men fy så trist! Ja det kanske blir större skillnad om väggen den står mot är vit.. Vårt hus är ju mörkrött..men det kanske skulle vara snyggare med svart då..

  SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)