14 september 2012

Bygga kök

Ska släpa kroppen in i duschen nu sen åker vi till Hanna och Adde och monterar kök, myser och äter gotta :)

Tänker så det knakar kring vår egen renovering, det är så mycket jag vill göra. Har även börjat fundera om inte Viggo ska få ta det större rummet på nedervåningen på en gång.. Eller om vi tar det där nere så får han ta det större av de där uppe. Så svårt! Hur ska man tänka?

Nej dusch nu!

2 kommentarer:

 1. Grattis till ert nya hus!!! Förstår att du har mycket på gång i huvudet nu, det är ju så kul! Jag hade nog valt rummet nere, för det är oftast där man är och umgås och kan vara ganska kul att ha honom nära, samt när man har främmande/lekkamrater, och du slipper allt spring i trappen. Men, vill man ha en plats i huset som är leksaksfri, för att alltid ha fint för ens egen skull och när man har besök, så koncentrera allt lek på övervåningen. Haha, nu blev du knappast klokare :) Jag hade valt nere :) Lycka till! //Jannicke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack!!:) ska bli så kul men det snurrar så mycket tankar!! Så himla svårt att veta hur man skall tänka. Kanske man helt enkelt skall kolla med honom vilket rum han helst skulle vilja ha? Samtidigt känner jag att det skulle vara skönt om han hade där uppe Om man tex har gäster osv, så störs han inte, då rummet dör nere är vägg i vägg med vardagsrummet..

   Gash jag blir tokig:)

   Radera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)