25 september 2012

Ångest.

Placeringsassistenten ringde igår eftermiddag och berättar att V fått plats på sin nya förskola, på samma område som vårt nya hus, redan nästa vecka! Det innebär att detta är sista veckan på hans nuvarande, fina förskola med världens bästa pedagoger. Det känns så himla tungt, och jag har sån ångest över att flytta honom från sina vänner och de vuxna han lärt känna och funnit en trygghet i. Har så dåligt samvete och blir ledsen bara jag tänker på det..

Jag vet att det kommer gå bra, i slutändan, men det känns så tungt..

2 kommentarer:

  1. Jag känner precis samma sak Ida! Jobbigt när man inte hinner förbereda sig mer än en vecka. Men vi biter ihop och gör situationen till den bästa :)

    SvaraRadera
  2. Hej du! Jag brukar läsa din fina blogg ibland för vi har barn i samma åldrar och du skriver väldigt inspirerande! Jag brukar inte lämna kommentarer men idag kände jag att jag måste. Ha inte ångest! Det kommer att gå så bra! Barn är så duktiga på att anpassa sig till nya miljöer! Du ska se att han kommer trivas toppen! Jag har själv varit i samma situation och hade samma ångest. Men det kunde inte ha blivit bättre. Lycka till! / Frida

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)