2 september 2012

Planering

. Jag trodde att det här med att flytta till större och eget skulle göra allting lättare. Mer yta, slippa gå varandra på tårna, få renovera osv. Men herrejösses, det bara bubblar upp idéer innanför pannbandet på mig, och så den där jobbiga beslutsångesten. Svart eller vitt, trä eller klinker, turkost eller grönt, måla eller tapetsera... Ni hajjar vad jag menar va? Jag vill göra SÅ mycket, och helst nu. Innan vi flyttat in.Jag fortsätter i alla fall min planering av renoveringen, väger fördelar och nackdelar av olika alternativ samt tittar efter inspiration i inredningstidningar. Love it :)

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Kom att tänka på en sak jag har velat fråga.
  Täckjackan och täckbyxorna som Viggo hade för något år sedan, i gult, vart köpte du det?
  Tror du det finns kvar?
  Annars kanske du har kvar och vill sälja det han hade? Vilken storlek var det isf?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Viggos täckbyxa och täckjacka löpte jag på någon sida på nätet, minns dock inte vilken :/
   Ska leta fram vinterkläderna nu och se om han fortf kan ha dem, om inte kan vi nog göra en deal! Tror det är strl 104 på dem.

   Radera
 2. Det är verkligen jättekul, men det tar lång tid att förverkliga alla drömmar. Hoppas att ni har möjlighet att göra så mycket som möjligt innan ni flyttar in för det gör det ju enklare. Men så himla kul att ni har köpt hus! Grattis igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Gud det är så mycket jag vill göra! Men det blir ju som ett livsprojekt:) skulle nig inte vara lika kul om man kunde göra klart allt på en gång, jag tycker ju som att pyssla och fixa:)

   Radera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)