8 december 2013

11 dagar

Hej på er!:)

Jag började min comeback med en minipaus, inte ok! Vet inte riktigt vad jag ska uppdatera er om, jag går ju mest hemma och är trött typ. Känner att energin rinner ur mig fast jag knappt anstränger mig. Ska det va så? Känns så.... "Mesigt" på nåt vis.

Imorgon är det 11 dagar kvar till dagen D, 8 dagar kvar till Stefans D-dag. Just det, har glömt berätta, han ska operera sig. Armen. 3 dagar innan förlossningen. Gips i 6 veckor. Hallelulja!! Det positiva är ju dock att vi får mycket tid tillsammans hela familjen i början, det är ju faktiskt värt allt.

Det är en konstig känsla jag har nu, inför förlossningen. På ett sätt längtar jag och på ett sätt skulle jag vilja skjuta upp det några veckor. Skulle behöva förbereda mig lite mer känner jag... Njuta mer med ensamtiden med Viggo.. Ni förstår säkert.

Imorgon slänger jag in lite bilder. Håll till godo;)

1 kommentar:

  1. Här kommer en liten hint om att du inte har uppdaterat bloggen på ett tag. Du kan ju typ skriva om att ni har fått en till familjemedlem, visa lite bilder från er första tid tillsammans och kanske uppdatera oss om hur du mår. :) Kram!

    SvaraRadera

Vad kul att du tar dig tid att lämna ett spår :)